Ontmoeten

Locatieverhuur

De recent geheel verbouwde deel van onze boerderij is bij uitstek de plek voor een geslaagde ontmoeting. Voorzien van alle gemakken vergader je uiterst relaxed tot 16 personen, al dan niet met catering.

In een meer informele setting vier je hier een besloten feestje tot 30 personen. Onze sfeervolle groepsruimte  is te huur per dagdeel of gehele dag. Kijk hier voor meer informatie en hier voor aantrekkelijke all-in arrangementen!

Gastenverblijf Het Westerveen in Peest ligt in een prachtige landelijke omgeving die uitnodigt tot een korter of langer verblijf.

De rust en stilte van dit eeuwenoude dorpje combineert zich perfect met een goede bereikbaarheid vanuit Groningen, Assen en andere grotere plaatsen.

”Een geweldige locatie voor vergadering,
heisessie of groepsbijeenkomst, van alle gemakken voorzien in de weldadige rust van Drenthe’

‘Een perfecte locatie voor een interactieve zakelijke bijeenkomst. We zijn zeer hartelijk ontvangen, in een prachtige omgeving met veel rust zodat we ons goed konden focussen. De faciliteiten zijn op orde en de lunch was boven verwachting. Een aanrader!’

‘Als je op zoek bent naar een inspirerende trainings- of vergaderlocatie in Noord-Drenthe, dan is dit zeker een aanrader. De eigenaar heeft duidelijk ervaring hiermee, want de ruimte heeft alles wat nodig heeft om een goede training te kunnen geven. De lunch met zelfgemaakte producten was erg smaakvol!’

Unieke locatie

In zo’n omgeving is het niet alleen goed toeven, maar neemt concentratie en creativiteit ook toe. Bij ons ben je altijd een unieke gebruiker van de ruimte!

Onze goed geoutilleerde deel van 95m2 is daarom ideaal voor jouw vergadering / training / hei-dag / coaching / workshop tot 16 personen. Op de vide is een extra (workshop/overleg)ruimte beschikbaar voor 6 personen.

Groepen tot 30 personen vinden hier een unieke locatie voor een eigen viering – een familiefeestje, afscheid, jubileum of wat dan ook. Bij ons is veel mogelijk, we denken graag met je mee om jouw bijeenkomst te laten slagen!

Bij mooi weer staat onze grote tuin met terras en diverse zitjes natuurlijk ook ter beschikking van onze gasten. Even de benen strekken? Je loopt binnen enkele minuten hier het bos in voor een rondje Westerveen van 20 minuten!

Beschikbare voorzieningen

 • wifi aanwezig
 • extra ruimte voor 6 personen
 • klein podium beschikbaar
 • gratis gebruik beamer/laptop/scherm
 • geluidsinstallatie beschikbaar
 • piano aanwezig
 • functionele- en sfeerverlichting
 • koffiemachine, magnetron en koelkast
 • airco gekoeld / vloerverwarming
 • entree met garderobe
 • laadpunt e-bike of e-car
 • ruime parkeergelegenheid

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Inspirerende sfeer

Waar mensen samen komen gebeurt wat – en al helemaal in een mooie omgeving en inspirerende sfeer.

En mooi is het hier, in het oeroude, authentieke brinkdorpje Peest in de kop van Drenthe. Vanuit onze sfeervolle boerderij loop je zo het bos in, rust en ruimte zijn hier in overvloed aanwezig.

Die inspirerende sfeer maken we samen: wij door onze gastvrijheid en flexibiliteit, onze gasten door er écht even uit te zijn, los van waan van de dag en dagelijkse beslommeringen.

Alles is mogelijk

Onze faciliteiten zijn te huur, per dagdeel of per dag. Bekijk onze aantrekkelijke arrangementen!

Wij hanteren all-in tarieven, zonder vervelende verrassingen achteraf. In onze prijzen is het gebruik van koffie, thee, wat lekkers en water inbegrepen. Ook maak je zonder meerkosten gebruik van goede geluids- en projectieapparatuur.

Een uitgebreide of eenvoudige lunch, een bijzondere high-tea of andere maaltijd draagt bij aan een geslaagde bijeenkomst. Met plezier bereiden wij in overleg gezonde, veelal biologische en vegetarische gerechten.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Arrangementen

Vergaderarrangement A

Gebruik van de deel  voor een halve dag (4 uur) met gewenste voorzieningen, koffie/thee en wat lekkers tussendoor. Vrij parkeren!

4-7 personen € 225.-
8-11 personen € 255.-
12-15 personen € 285.-

Prijs per dagdeel all-in excl. BTW

Vergaderarrangement B

Als bij arrangement A, met een grotendeels vegetarische lunch met broodjes/wraps, huis-gemaakte soep en sapjes. 

4-7 personen € 335.-
8-11 personen € 375.-
12-16 personen € 415.-

Prijs per dagdeel all-in excl. BTW

Vergaderarrangement C

Gebruik van de deel voor een dag (8 uur), gewenste voorzieningen, koffie/ thee, wat lekkers en lunch als bij arrangement B

4-7 personen € 425.-
8-11 personen € 475.-
12-16 personen € 525.-

Prijs per hele dag all-in excl. BTW

Vergaderarrangement D

Als bij arrangement C, inclusief culinaire 3-gangen lunch: keuze uit soep of salade + hoofdgerecht + dessert + vers vruchtensap

4-7 personen € 495.-
8-11 personen € 545.-
12-15 personen € 595.-

Prijs per hele dag all-in excl. BTW